Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Author Topic: Version number stuck  (Read 585 times)

alonsomm2000

  • Newbie
  • *
  • Posts: 23
    • View Profile
Version number stuck
« on: September 10, 2018, 01:47:28 pm »
Greetings every body, congratulations for such a great job improving Limereport, I notice that in GitHub as well Limereport official site, the version number have not been updated in a long time, I know programming take time and we are pretty busy normally but I think is important for the project to document any new feature and update the version number to show the world that this is not an abandoned project and that is improving constantly.

Regards,
       Luis Murillo.

Arin Alex

  • Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 729
    • View Profile
Re: Version number stuck
« Reply #1 on: September 24, 2018, 06:37:37 pm »
Hi!
Totally agree with you :) I'm trying to finish the new version 1.5, when it's finished, I promise to update all the descriptions 

cwl

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: Version number stuck
« Reply #2 on: November 14, 2018, 10:39:19 am »
Hi
Alex
From Qt5.7.0 ,the QChart is usable freely.So can limeReport can load a qchart on the report!

alonsomm2000

  • Newbie
  • *
  • Posts: 23
    • View Profile
Multi language reports for production
« Reply #3 on: February 17, 2019, 05:49:10 pm »
Dear, Alex

Greetings, I hope you and all the friends in this forum are doing great.

First of all I like to congratulate you and all the friends for all your good work done to Limereport.

I been using Limereport Git Develop version 1.4.103 with my program with success, translations work perfectly ( why not adding translation feature to master branch? )

Few days ago I try download latest version from Git, but I notice:
Master version still in 1.4.7 and still have no translations  :'(
Develop version 1.4.123 crash my app when try to add second report variable:
 report->dataManager()->setReportVariable("subtotal",varSubTotal);

Where varSubTotal is a double variable, with version 1.4.103 there are no crashes, so there is some thing wrong with last version.

Regards,
       Luis Murillo

Arin Alex

  • Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 729
    • View Profile
Re: Version number stuck
« Reply #4 on: February 17, 2019, 06:54:52 pm »
alonsomm2000
Hi!
I have tried to reproduce your problem and didn't have the same result.
Could you create a little sample that has a stable crash effect on adding the second variable?
Or try to look using debugger where is the crash is happening.
Maybe you forgot to update headers for the new limereport library?
« Last Edit: February 17, 2019, 07:34:49 pm by Arin Alex »

alonsomm2000

  • Newbie
  • *
  • Posts: 23
    • View Profile
Re: Version number stuck
« Reply #5 on: February 18, 2019, 07:13:15 am »
Thank you Alex for you prompt reply, I downloaded the latest LimeReport from Git Develop branch, compile it (no problems) then copy Lib and Include folder to my project folder but before I rename my old Lib and include folder and every thing works perfectly no crashes, I guess you were right probably I was using old headers with new version.

Thank you very much for your help, great work.  :)

Would be great if soon may add Translations and Charts to the Master branch.  ;)

Regards,
        Luis Murillo.